Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gävle här finns det många olika Handelsbolag. Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag är momsregistrerat sedan2005-11-10 och har organisationsnummer 969714-4997.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-120630 alternativt besöka eller skicka post till Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag på följande adress Brynäsgränd 14, 802 84, Gävle.

Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-10.

I Gefle Konsult och utvecklingsbyrå Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Underhållning av musik och sång. Konsultverksamhet, projektledning ohc marknadsföring inom: Föreläsning inom pedagogisk ledning och utvecklingsarbete, stadsdelförnyelse och bo-demokrati. Demokratiutvecklingsarbete inom exempelvis företag och kommun.