Andersson & Manzanares Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969714-0466 är organisationsnummer för bolaget Andersson & Manzanares Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andersson & Manzanares Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gävle som är den kommunen som Andersson & Manzanares Handelsbolag finns i.

Andersson & Manzanares Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-10-14 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andersson & Manzanares Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Andersson & Manzanares Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Andersson & Manzanares Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Sergio,Manzanares.

Vill ni komma i kontakt med Andersson & Manzanares Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9072030 eller genom brev på följande adress:
Flintv. 7, 826 37, Söderhamn

Försäljning av knappar,plånböcker,korthållare samt tröjor via internet. Utgivning av tidning.

Det finns olika personer som har en koppling med Andersson & Manzanares Handelsbolag och det är Andersson, Tim Peter som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Flodin, Jon-Erik som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Manzanares Gutierrez, Sergio Antonio som är född 1983 och har titeln Bolagsman,