Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag är ett bolag som finns i Gävle. I Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gladh, Mattias Stefan som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Pettersson, John Olof Vilhelm som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag på telefon 026-108550.

Reklamutdelning på den lokala marknaden. Marknadsföring på Internet. Skapa försäljning åt andra företag.

Idag är Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-23 och Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag så är det följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt

Reklamutdelarna Pettersson & Gladh Handelsbolag har 969703-5252 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.