M & I Acar Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

M & I Acar Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där M & I Acar Handelsbolag finns. I Gävle så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. M & I Acar Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket M & I Acar Handelsbolag har haft sedan 2004-06-03. M & I Acar Handelsbolag har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M & I Acar Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tingsg. 15, 812 30, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-32255.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

M & I Acar Handelsbolag har idag 969700-6592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för M & I Acar Handelsbolag

Grillkiosk

I M & I Acar Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Acar, Ismet som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Acar, Kasim som är född 1988 och har titeln Bolagsman, .