Baver Allservice Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Baver Allservice Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Baver Allservice Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Baver Allservice Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-04-06.

Baver Allservice Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-04-02. Men sedan 2001-09-03 så har Baver Allservice Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmsundsv. 17, 804 23, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Baver Allservice Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-196676.

Gävle arbetar för att verksamheter som Baver Allservice Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Baver Allservice Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Ny och ommbyggnad av fastigheter och lokaler. Tillverekning av inredning, service av fastigheter och maskiner till fastigheten såsom ventilation, pumpar, oljebrännare, pelletsbrännare.

Firmatecknare för Baver Allservice Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Baver Allservice Kommanditbolag och det är följande personer, Bavér, Per Erik som är född 1977 och har titeln Komplementär, Kapetanakis, Petros som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Baver Allservice Kommanditbolag är 969679-2531.