Yellowmike Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969656-3833 är organisationsnummer för företaget Yellowmike Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yellowmike Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gävle som är den kommunen som Yellowmike Handelsbolag finns i.

Yellowmike Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-01-19 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Yellowmike Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Yellowmike Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Yellowmike Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Yellowmike Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3185251 eller genom brev på följande adress:

Nöjes och underhållningsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Yellowmike Handelsbolag och det är Eriksson, Olov Mikael som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Götz, Peter Paul som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Johansson, Stig Robert som är född 1970 och har titeln Bolagsman,