Juristkonsult Fröberg Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969653-1400 är organisationsnummer för bolaget Juristkonsult Fröberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristkonsult Fröberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gävle som är den kommunen som Juristkonsult Fröberg Handelsbolag finns i.

Juristkonsult Fröberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-09-21 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristkonsult Fröberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Juristkonsult Fröberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Juristkonsult Fröberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Margitta Fröberg.

Vill ni komma i kontakt med Juristkonsult Fröberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-164469 eller genom brev på följande adress:
Biodlarv. 19, 802 57, Gävle

Bolaget skall bedriva juristfirma och sjukgymnastik.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristkonsult Fröberg Handelsbolag och det är Fröberg, Bengt Stefan Roland som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Fröberg, Margitta Cristina som är född 1958 och har titeln Bolagsman,