Amicitia Inredningar Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916586-7582 är organisationsnummer för företaget Amicitia Inredningar Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amicitia Inredningar Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gävle som är den kommunen som Amicitia Inredningar Handelsbolag finns i.

Amicitia Inredningar Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-04-09 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Amicitia Inredningar Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Amicitia Inredningar Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Amicitia Inredningar Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Amicitia Inredningar Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-192322 eller genom brev på följande adress:
N. Skeppsbron 9C, 803 10, Gävle

Hem- och butiksinredningar (försäljning, planering och utförande). Försäljning av byggmaterial, utställningar och festarrangemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Amicitia Inredningar Handelsbolag och det är Stensson, Bengt Ove som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Stensson, Kerstin Barbro som är född 1964 och har titeln Bolagsman,