KS Maskinlast Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

916467-9335 är organisationsnummer för verksamheten KS Maskinlast Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KS Maskinlast Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Gävle som är den kommunen som KS Maskinlast Kommanditbolag finns i.

KS Maskinlast Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-04-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KS Maskinlast Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KS Maskinlast Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för KS Maskinlast Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med KS Maskinlast Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-145522 eller genom brev på följande adress:
Alfreds Hage 24, 805 98, Gävle

Arbeten med lastmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med KS Maskinlast Kommanditbolag och det är Sjöberg, Kjell Gustaf Elon som är född 1942 och har titeln Komplementär, Johansson, Marina Linnéa som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,