Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-07-05. Men sedan 1979-01-01 så har Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hillmansg. 9, 802 81, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-32409.

Gävle arbetar för att företag som Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Byggnadsträarbeten.

Firmatecknare för Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag och det är följande personer, Andersson, Leif Vigo som är född 1946 och har titeln Komplementär, Hedlund, Sten Ivar som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Bröderna Anderssons Bygg & Hyvleri Kommanditbolag är 916467-0136.