Bostadsrättsföreningen Stadsgården

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Stadsgården vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Gävle så är Bostadsrättsföreningen Stadsgården ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1946-02-25 så skapades Bostadsrättsföreningen Stadsgården och bolaget är har ej F-skattsedel.

785000-2309 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Stadsgården och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stadsgården så går det att nå dem via telefon på 070-5738049 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Stadsgården är Eklund, Evy Lillemor som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Hans Allan Rolf som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastman, Anna Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnvall, Eva Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren, Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedqvist, Maj Viola Louise som är född 1942 och har titeln SuppleantMagnusson, Lovisa Elisabeth Ella som är född 1980 och har titeln Suppleant, .