Bostadsrättsföreningen Spartallen

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Spartallen vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Gävle så är Bostadsrättsföreningen Spartallen ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1963-04-08 så skapades Bostadsrättsföreningen Spartallen och bolaget är har ej F-skattsedel.

785000-2291 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Spartallen och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Spartallen så går det att nå dem via telefon på 026-181950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Spartallen är Engström, Anna-Karin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hållén, Erik Pierre som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rossi Johansson, Maria Elena M som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Olof Daniel som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandberg, Eva Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant.