Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Gävle så är Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1954-09-27 så skapades Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 och företaget är har ej F-skattsedel.

785000-2101 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Cederlöf, Anna Charlotta Henrietta -Landén, Jan-Magnus Emil -Strid, Hanna Rebecka Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 4 är Cederlöf, Anna Charlotta Henrietta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillberg, Inger Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Jan-Magnus Emil som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Odén, Hans-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Hanna Rebecka Margareta som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Odén, Mona-Lena som är född 1958 och har titeln SuppleantVesslén, Peter Bertil som är född 1978 och har titeln Suppleant, .