Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4. Det finns flera verksamheter som liknar Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1945-01-29 så har Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 så kan ni göra det på .

Att uppföra och besitta bostadshus beläget å tomterna 1 och 2 i kvarteret Ängen i Gävle för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bsenko, Maria Irene som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Darle, Eric Ragnar Harald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl Henrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Schelin, Johan Gustav som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Silver, Stig Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fält, Anders Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bsenko, Maria Irene -Darle, Eric Ragnar Harald -Larsson, Carl Henrik -Schelin, Johan Gustav -Silver, Stig Ingemar .

Bostadsrättsföreningen Hadi n:r 4 har 785000-1251 som sitt organisationsnummer.