Tolk & Konsult i Norden

Gävleborgs län

Information

Tolk & Konsult i Norden är ett företag som finns i Gävle. I Tolk & Konsult i Norden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Valeria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tolk & Konsult i Norden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tolk & Konsult i Norden på telefon 070-6524171.

Kontors- och översättningsverksamhet. Tolkförmedling, språkundervisning. Agentur och handel avs. maskiner för kraft-, berg-, skepps- och tungindustri med roterande delar dvs. motorer, generatorer, borrmaskiner, maskiner med kopplingar för roterande axlar, kopplingar och bultar för överföring av vridmoment och reservdelar inom tung industri och kraftindustri samt avseende miljö och matvaror. Konsultverksamhet, agentur, försäljning, joint-venture för de ovannämnda industrier samt miljö- och matvaror. Konsultverksamhet inom företagsorganisation och ledarskap.

Idag är Tolk & Konsult i Norden av bolagstypen Enskild firma.

Tolk & Konsult i Norden är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tolk & Konsult i Norden innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och Tolk & Konsult i Norden är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tolk & Konsult i Norden så är det följande:

Tolk & Konsult i Norden har 771104-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.