Trade Pool Sweden Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Ekonomisk förening som heter Trade Pool Sweden Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Trade Pool Sweden Ekonomisk förening i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-02-02 så har Trade Pool Sweden Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2006-05-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Trade Pool Sweden Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Trade Pool Sweden Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Andersbergsv. 20, 802 63, Gävle. Vi ni istället prata med Trade Pool Sweden Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0291-44060.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom driva projekt där en medlem är projektägare i varje enskilt fall. Projekten skall innehålla möjligheter för internationella affärer, som leder till ekonomisk utveckling hos medlemsföretagen eller hos andra svenska företag eller organisationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Lars Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Erik Axel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Marie Elisabet Ryott T:dr som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening eller av Axel Dahlberg ensam. .

Trade Pool Sweden Ekonomisk förening har 769612-0778 som sitt organisationsnummer.