Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att vara ett naturligt närverk för Hedesundaborna. Med regelbundenhet sprida informationsblad om bl.a. vad som händer i bygden. Vara arrangör alt. medarrangör till olika aktiviteter som mässor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Gävle så är Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2003-09-17 så skapades Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening och företaget är har F-skattsedel Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening har haft det sedan 2003-10-09.

Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-09

769609-9725 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0291-70028 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Magdalena Sandberg, Elise Hovanta och Maria Jonestaf Skog, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fru Luras Språklåda Ekonomisk förening är Hovanta, Elise som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonestaf Skog, Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ann Magdalena som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, .