Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom huvudsakligen ekonomisk verksamhet inom forsknings- och utvecklingsverksamhet beträffande bredband och bredbandstjänster. Medlemmarna kan delta i verksamheten genom egna arbetsinsatser, som leverantörer och beställare och eller som förbrukare av föreningens tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Gävle så är Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 2000-08-31 så skapades Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening har haft det sedan 2001-05-05.

Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

769606-0677 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gävle.

Just nu är Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 026-538354 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsbäcks IT-centrum (KIT) Ekonomisk förening är Bywall, Hans Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Klar, Ulf Stefan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Per Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, .