Nina Grundström Hårstudio

Gävleborgs län

Information

761116-XXXX är organisationsnummer för företaget Nina Grundström Hårstudio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nina Grundström Hårstudio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Nina Grundström Hårstudio finns i.

Nina Grundström Hårstudio har varit registrerat sedan 2005-09-19 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nina Grundström Hårstudio så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nina Grundström Hårstudio är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Nina Grundström Hårstudio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nina Grundström Hårstudio så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Nina Grundström Hårstudio och det är Grundström, Nina Elisabet som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,