STEFA Elektronik & Allt i data

Gävleborgs län

Information

STEFA Elektronik & Allt i data hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där STEFA Elektronik & Allt i data finns. I Gävle så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. STEFA Elektronik & Allt i data tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket STEFA Elektronik & Allt i data har haft sedan 1999-01-01. STEFA Elektronik & Allt i data har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STEFA Elektronik & Allt i data så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-190084.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

STEFA Elektronik & Allt i data har idag 750930-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för STEFA Elektronik & Allt i data

Service, konstruktion, support och installation av elektronisk utrustning exempelvis datorer, larm och datanät. Även starkströms arbeten.

I STEFA Elektronik & Allt i data så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stefan Lars Rune som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .