Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gävle och Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är ett av dem. Statusen för Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är att Bolaget är aktivt.

Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är ett Enskild firma och skapades 2005-06-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation ska trivas.

Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Psykosocial handledning och konsultation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4965369.

.

De som är på något sätt har med Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation är Jovanovic, Magdalena Paulina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Magdalena Jovanovic Handledning & Konsultation har 720125-XXXX som sitt organisationsnummer.