Brynäs Ventilation och Teknikservice

Gävleborgs län

Information

Brynäs Ventilation och Teknikservice hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Brynäs Ventilation och Teknikservice finns. I Gävle så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Brynäs Ventilation och Teknikservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Brynäs Ventilation och Teknikservice har haft sedan 2007-03-15. Brynäs Ventilation och Teknikservice har funnits sedan och 2007-03-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brynäs Ventilation och Teknikservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-653145.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Brynäs Ventilation och Teknikservice har idag 710718-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Brynäs Ventilation och Teknikservice

In och utvändig fastighetsservice. El och ventilations arbeten på fastigheter inkluderat viss försäljning av material.

I Brynäs Ventilation och Teknikservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Per Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .