Terent IT & Jordbruk

Gävleborgs län

Information

710716-XXXX är organisationsnummer för företaget Terent IT & Jordbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Terent IT & Jordbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Terent IT & Jordbruk finns i.

Terent IT & Jordbruk har varit registrerat sedan 2006-12-05 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Terent IT & Jordbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

Terent IT & Jordbruk är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Terent IT & Jordbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Terent IT & Jordbruk så kan ni göra det på telefon genom 070-3009497 eller genom brev på följande adress:

IT konsultation samt jord och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Terent IT & Jordbruk och det är Terent, Sven Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,