Gävle Logistik Byrå

Gävleborgs län

Information

710419-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gävle Logistik Byrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gävle Logistik Byrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Gävle Logistik Byrå finns i.

Gävle Logistik Byrå har varit registrerat sedan 2006-12-01 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gävle Logistik Byrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Gävle Logistik Byrå är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Gävle Logistik Byrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gävle Logistik Byrå så kan ni göra det på telefon genom 070-6992062 eller genom brev på följande adress:

Uppdrags- och konsultverksamhet inom logistik och verksamhetsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Gävle Logistik Byrå och det är Johansson, Jennie Lise-Lotte som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,