ML's Import & Export Service Svenska

Gävleborgs län

Information

ML's Import & Export Service Svenska är ett företag som finns i Gävle. I ML's Import & Export Service Svenska finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsen, Anders Mattias som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ML's Import & Export Service Svenska så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ML's Import & Export Service Svenska på telefon 026-653181.

Import, export, försäljning och reparationer av presentartiklar, hemelektronik, bilelektronik, hemartiklar, motorfordon, klotersanering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ML's Import & Export Service Svenska av bolagstypen Enskild firma.

ML's Import & Export Service Svenska är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ML's Import & Export Service Svenska innehar ej F-skattsedel och ML's Import & Export Service Svenska är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ML's Import & Export Service Svenska så är det följande:

ML's Import & Export Service Svenska har 710207-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.