Gavle Complete Service

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Enskild firma som heter Gavle Complete Service. Det finns flera företag som liknar Gavle Complete Service i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gavle Complete Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1997-10-10 så har Gavle Complete Service varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gavle Complete Service och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Gavle Complete Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gavle Complete Service så kan ni göra det på 026-189968.

Utförande av tjänster inom utbildning, information, marknadsföring, översättning, fakturering, bokföring, textbehandling, om- och tillbyggnad, fastighetsskötsel och underhåll, målning, renovering, trädgårds- och markarbete samt städning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pennerdal, Rigmor Maria-Angelica som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gavle Complete Service har 670413-XXXX som sitt organisationsnummer.