Gavle Brandskydd

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gävle och Gavle Brandskydd är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gavle Brandskydd är ett av dem. Statusen för Gavle Brandskydd är att Bolaget är aktivt.

Gavle Brandskydd är ett Enskild firma och skapades 2000-03-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gavle Brandskydd ska trivas.

Gavle Brandskydd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning, konsultverksamhet och försäljning inom områdena brandskydd och räddningstjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gavle Brandskydd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Gavle Brandskydd och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Gavle Brandskydd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-151228.

.

De som är på något sätt har med Gavle Brandskydd är Jansson, Johan Tony som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gavle Brandskydd har 670212-XXXX som sitt organisationsnummer.