Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle

Gävleborgs län

Information

Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle finns. I Gävle så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle har haft sedan 2006-08-01. Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3666692.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle har idag 660918-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle

Solarium, hudvård, bijouterier, present.

I Sun City - Ingela Wester Bomhus C Gävle så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vester, Ingela Marianne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .