Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gävle och Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är ett av dem. Statusen för Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är att Bolaget är aktivt.

Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är ett Enskild firma och skapades 1995-10-16. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund ska trivas.

Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Akupunktur, massage och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-606765.

.

De som är på något sätt har med Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund är Grönlund, Per Niklas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ryggkliniken Fysioterapeut Niklas Grönlund har 651105-XXXX som sitt organisationsnummer.