LR Profilbyggen

Gävleborgs län

Information

630606-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LR Profilbyggen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LR Profilbyggen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som LR Profilbyggen finns i.

LR Profilbyggen har varit registrerat sedan 1995-06-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LR Profilbyggen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LR Profilbyggen är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för LR Profilbyggen är följande:

Vill ni komma i kontakt med LR Profilbyggen så kan ni göra det på telefon genom 010-6418061 eller genom brev på följande adress:

Fönsterrenovering, plåt-aluminiumbeklädnad, inglasningssystem, byggnationer såsom om- och tillbyggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med LR Profilbyggen och det är Rohdin, Carl Lennart som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,