Micke Sköld Data

Gävleborgs län

Information

630428-XXXX är organisationsnummer för företaget Micke Sköld Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micke Sköld Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Micke Sköld Data finns i.

Micke Sköld Data har varit registrerat sedan 1998-09-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micke Sköld Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Micke Sköld Data är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Micke Sköld Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Micke Sköld Data så kan ni göra det på telefon genom 026-633389 eller genom brev på följande adress:

Konsulting inom data, byggnation av hemsidor eller hela internet- siter, systemlösningar för mindre företag, reparation och byggna- tion av datorer för såväl privatpersoner som småföretag, för- säljning av datorer och kringutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Micke Sköld Data och det är Sköld, Leif Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,