AnBoSen Consulting

Gävleborgs län

Information

630410-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AnBoSen Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AnBoSen Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som AnBoSen Consulting finns i.

AnBoSen Consulting har varit registrerat sedan 1999-10-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AnBoSen Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

AnBoSen Consulting är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för AnBoSen Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med AnBoSen Consulting så kan ni göra det på telefon genom 026-124574 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende impementering av telekommunikations- projekt. projektering, installation, testning, driftsäkring och underhåll av radio bas stationer.

Det finns olika personer som har en koppling med AnBoSen Consulting och det är Abramsson, Sven Simon som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,