Kickis Häst o hundsport

Gävleborgs län

Information

601014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kickis Häst o hundsport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kickis Häst o hundsport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Kickis Häst o hundsport finns i.

Kickis Häst o hundsport har varit registrerat sedan 1995-05-16 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kickis Häst o hundsport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kickis Häst o hundsport är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för Kickis Häst o hundsport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kickis Häst o hundsport så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tillbehör till hästar, hundar och smådjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Kickis Häst o hundsport och det är Vesslén, Jan Stefan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,